...

17-24 MART BAŞ AĞRISI FARKINDALIK HAFTASI KAPSAMINDA PROF.DR.AHMET EVLİCE TARAFINDAN MİGREN DOSTU HASTANELER EĞİTİMİ VERİLDİ

Dünya Sağlık Örgütü ve içlerinde Türkiye Küresel Migren ve Ağrı Derneği'nin de yer aldığı 5 uluslararası baş ağrısı derneğinin ortak kararı ile ilan edilen "17-24 Mart Baş Ağrısı Farkındalık Haftası" kapsamında fakültemizde "Migren Dostu Hastaneler Eğitim Toplantısı" düzenlendi. Türkiye'den içerisinde fakültemizin de bulunduğu 25 özel ve kamu hastanesi, 50'ye yakın ülkede aynı hafta içinde verilen eğitim toplantısına katılmayı kabul etti. Migren Dostu hastanelerle köprü kurmak ve küresel sağlık hizmetini güçlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda Ç.Ü. Tıp Fakültesi Nöroloji AbD öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet EVLİCE, migren, küme tipi baş ağrısı, tanı ve tedavi yöntemleri, çalışma ortamında migren yönetimi ile ilgili bilgilendirme yaparak toplantının sonunda dekanımız Prof. Dr. Oğuz YOLDAŞ'a "Migren Dostu İşyeri" sertifikasını takdim etti.