...

TEDAVİSİ DEVAM ETMEKTE OLAN ORTODONTİ HASTALARININ DİKKATİNE

Tedavisi Devam Etmekte Olan Ortodonti Hastalarının Dikkatine

15 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren, Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı kurallar uyarınca, durumu ACİL olan hastalarımız randevu verilerek Ortodonti kliniğinde kontrole çağrılmaya başlanacaktır.

Aerosol üreten işlemler olması nedeniyle braket/bant yapıştırma veya braketleri sökme işlemleri bir süre yapılmayacak ve ileri bir tarihe ertelenecektir.

Aşağıdaki kurallara uymanızı bekliyoruz:

1. Gelmeden önce mutlaka ateşinizi ölçünüz.

2. Yüksek ateşiniz varsa veya hasta iseniz doktorunuzu bilgilendirerek randevunuzu iptal ettiriniz.

3. Kliniğe randevu saatinden önce gelirseniz, Fakülte dışında bekleyiniz.

4. Kliniğe yanınızda refakatçi olmadan alınacaksınız.

5. Maskenizi takmadan Fakülteye girmeyiniz. Fakülte içinde maskenizi kurallara uygun olarak takınız.

6. Klinikteki işiniz mümkün olan en kısa sürede bitirileceği için dişlerinizi evde kurallara uygun olarak fırçalayınız.

7. Kliniğe gelirken yanınızda en az sayıda eşya olması gerekmektedir. Elinizde poşet-paket vb. bulundurmayınız.

8. Fakülte içinde belirtilen kurallar doğrultusunda hareket ediniz.

9. Fakülte girişindeki Triaj Ünitesi’nde gerekli tüm formları doldurduktan sonra Ortodonti Kliniğine geliniz.

Sevgili Hastalarımız ve Velilerimiz,

COVID-19 Pandemisi nedeniyle içinde bulunduğumuz olağanüstü durum çerçevesinde olası bulaş riskini en aza indirmek ve hastane ortamında bulunulan süreyi kısaltmak amacıyla eğer mümkünse, elektronik ortamda hazırlamış olduğumuz onam formunun çıktısını alıp kliniğimize gelmeden önce okuyup imzalamanızı rica ederiz.

Onam Formu İçin Tıklayınız